Fillimi

Kompania INDA sh.p.k. është krijuar në shkurt 2000 dhe prej 14 vjetësh ushtron aktivitetin e saj në tregun e shumicës në të gjithë Shqipërinë, Kosovë, Maqedoni dhe Mali i Zi. INDA sh.p.k. shet makineri bujqësore dhe makineri dhe pajisje ndërtimi dhe të ndryshme.

Me një staf të kualifikuar dhe me një shërbim mjaft cilësor ajo operon me sukses në tregun shqiptar me linjat e saj të prodhimit të skelerisë e shumë shërbime të tjera. Në dyqanet tona do të gjeni makineri të firmave të njohura italiane, japoneze, kineze.

 

Çertifikata

             Certifikata RINA 2013                                  Certifikata IQNet 2013