Fillimi

Inda shpk eshte krijuar ne shkurt te 2000 dhe operon në tregun shqiptar tashme prej 18 vitesh të sukseshme në sektorin bujqësisë,kopshtarise,industries dhe ndertimit,më paisje dhe makineri nga më të ndryshmet dhe cilësoret. Kompania ofron shitje me shumicë në të gjithë vendin si dhe Kosovë,Maqedoni dhe Mali i Zi,duke plotësuar kështu nevojat tregun rajonal me makineri të një teknologjie të lartë te firmave te njohura Gjermane,Italiane,Japoneze etj.

Në sajë të eksperiencës shumëvjeçare Inda shpk tregëton dhe prodhon produkte te ndryshme si:

Sektori i Bujqesise:
Pompa Uji,Motofreza,Motokultivatore,Gershere Krastitje, Shkundese Ulliri,Pompa Sperkatese,Bluarse Misri,Makina Qumeshti, Hapese Gropash,Aksesore,Pjese etj.

Sektori I Kopshtarise:
Kositese Lendinash,Prerese Bari,Gershere Lingustrash,Pompa Sperkatje,Tub Uji etj.

Sektori i Industries:
Kompresore Ajri,Pompa Lavazhi,Fshesa Elektrike,Larese Tapicerie,Vinca,Transpaleta,Gjeneratore,Motora Benzene & Nafte,Elektromotore,Aksesore,Pjese etj.

Sektori i Ndertimit:
Vibratore,Konvertitor & Zore Betoni,Betoniere,Mastare Betoni,Ngjeshesa Tokmak & Pllakash,Helikopter Betoni,Prerese Asfalti,Vinc,Aksesore,Pjese etj.

Linje Prodhimi:
Skele Betoni,Skele Suvatimi,Vida,Lidhese Kollonash,Bazamake,Distanciere Betoni,Montuese Distancieresh etj.

Bashkëpunimi me kompani ndërkombëtare si;
INDA,LONCIN,PUMPMAN,NEWCO,SAER,BARBIERI,LOWE, LISAM,HAWK,ELSEA,BIEFFE,SOGA,SINCRO,RAVEL,SIRTE,ECE, ROBIN,LOMBARDINI,ANTOR,MANIVER,CECCATO,IDROEASY,PLEXISTAB, MASTERPAC,EXEN etj, i ka dhënë kompanisë Inda prestigj dhe besueshmëri në tregun rajonal.Një ndër vecoritë që e karakterizon kompaninë është stafi i kualifikuar i cili është trajnuar posacërisht për të drejtuar klientët në përdorimin sa më efikas të makinerive,si dhe shërbimin ndaj tyre edhe pas shitjeve.

Çertifikata

             Certifikata RINA 2013                                  Certifikata IQNet 2013