INDA SHA është krijuar në Shkurt të 2000 dhe prej 20 vjetësh ushtron aktivitetin e saj në tregun e shumicës dhe pakices në të gjithë Shqipërinë, ne Kosovë, Maqedoni dhe Mal te Zi. Kompania jone tregton makineri profesionale bujqësore, ndertimi, blegtorie dhe kopshtarie. Operojme gjithashtu me sukses në tregun shqiptar, me linjen e prodhimit të skelerisë. Në dyqanet e INDA COMPANY do të gjeni makineri të firmave të njohura gjermane, italiane, japoneze e kineze. INDA Sha, ne bashkëpunim me kompani dhe marka ndërkombëtare, me stafin e trajnuar posacërisht për të drejtuar klientët në përdorimin sa më efikas të makinerive, si dhe shërbimin ndaj tyre edhe pas shitjeve, ka fituar prestigj dhe besueshmëri në tregun rajonal.

Bashkëpunim me markat ndërkombëtare si:
 • INDA
 • OLEOMAC
 • BERTOLINI
 • LONCIN
 • NEWCO
 • LISAM
 • HAWK
 • ELSEA
 • BIEFFE
 • SOGA
 • SINCRO
 • LOWE
 • SIRTE
 • ECE-ELEVATORI
 • ROBIN
 • ANTOR
 • CECCATO
 • IDROEASY
 • PLEXISTAB
 • MASTERPAC
 • PUMPMAN
 • MANIVER
 • RAVEL
 • LOMBARDINI
 • EXEN